Ha det bäst!

Hälsa och sund livsstil för alla

Viktig HLR-utbildning i Stockholm

Det finns en del saker som är viktiga för oss att känna till. En av dessa är kunskapen om HLR, så vänta inte med att boka utbildning för HLR i Stockholm.

En del saker här i livet är viktigare än andra. Som att ha kunskapen om hur man kan rädda liv, när och om det behövs. Allt för många drabbas av ett hjärtstopp och det kan hända vem som helst och när som helst. Allt för många överlever inte ett hjärtstopp och det som gör att de kan överleva är kunskapen om HLR.

För varenda minut som går från hjärtstoppet, så minskar chansen med 10% att personen ska överleva. Fem minuter är alltså 50% risk att inte överleva. Det gör att vi och våra medmänniskor måste ha kunskapen om hur man ska agera vid ett hjärtstopp. Tiden är det viktiga för att kunna rädda någon, med kunskapen kommer det bli allt färre som avlider.

Hur lång tid tar HLR-utbildning?

Man kan tro att en viktig utbildning som HLR ska ta längre tid, men det gör den faktiskt inte. På runt 90 minuter får man all kunskap som behövs för att rädda liv. Man får lära sig allt nödvändigt som hur man steg för steg ska göra allt. Med hjälp av en docka i människostorlek får man även testa på att utföra det.

I Stockholm finns det HLR-utbildning att gå. Det är aldrig för sent att gå en kurs, så oavsett ålder, boka in en redan idag.

Du kan läsa mer om en HLR-utbildning på denna sida: hlrutbildningstockholm.com

15 Apr 2023