Ha det bäst!

Hälsa och sund livsstil för alla

Yoga för en gladare kropp i Göteborg

Yoga är något för både kropp och själ. Den har en läkande effekt och du mår bra av den. Yoga är för alla åldrar, prova på en kurs i yoga i Göteborg nära dig.

Karin kunde inte sluta beklaga sig över sin onda kropp. Varenda morgon när hon skulle gå upp, fick hon kämpa sig upp. Ryggen värkte och höfterna gjorde sig påminda. Vad skulle hon göra för att slippa detta? Karin var desperat och frågade sin goda vän Gunhild om råd. Gunhild var själv en gammal tant på 70+, men hon hade ett råd.

Yoga, sa hon. Det hade gjort underverk för Gunhild själv, som trots åldern inte hade alls lika ont längre. Karin tyckte att inte kan en tant som hon börja göra konster. Allt Gunhild kunde säga var att prova på det och du kommer att vara fast. Karin gjorde som hon sa och bokade en yogakurs i Göteborg.

Yoga är för både kropp och själ

Karin bokade sin första kurs på yogan och gick dit med lite oro. Hur skulle hon klara av de där konsterna de skulle göra? De andra var troligtvis mycket yngre och smidigare än Karin med, men ack så fel hon kunde ha. När Karin kom till yogan i Göteborg, så var det en helt fantastisk klass som var där.

Hon fick lära sig hur hon skulle göra de olika övningarna och sträcka ut sin kropp. Det visade sig att Gunhild hade rätt, bara efter ett tillfälle så kändes det redan bättre.

Ta reda på mer kring yoga, läs mer här: https://vlym.se/ 

12 Apr 2023