Ha det bäst!

Hälsa och sund livsstil för alla

Cateringfirma för mindre sällskap – slå dina vänner med häpnad

Du som vill förvåna dina vänner som tror att de bara ska komma hem till dig på en vanlig hemmakväll kan anlita en cateringfirma som serverar mindre sällskap.

Du vet väl att du inte behöver vara arrangör för en gigantisk fest för att kunna njuta av fördelarna (och maten!) hos en riktigt bra catering? Många cateringfirmor levererar även mat för mindre sällskap. För dig som vill sätta extra guldkant på en lördagskväll med tjejerna hemma i vardagsrummet, kan detta vara en spännande idé.

Säkert blir dina kompisar förvånade om du bjuder in dem till en enkel hemmakväll, och det visar sig att de dessutom kommer få ta del av riktigt vällagad mat. Särskilt om du själv är känd för dina bristande förmågor i köket. (Då kan det i och för sig vara värt att förvarna, så dina kompisar inte äter sig mätta av strategiska skäl innan de åker till dig.)

Mat från cateringfirma är värd sitt pris

Du som inte har koll på allt inom catering kanske faktiskt borde skaffa dig den kollen. Det kan vara värt några kronor att slå dina vänner med häpnad. För det är nämligen den effekten som supergod mat brukar ha på den som äter. Nämen! Att det kan vara så här gott!

Självklart gäller det att du väljer rätt cateringfirma för din hemmakväll. Det är inte alla cateringfirmor som levererar till små sällskap. Men en del gör det! Och dem bör du lägga på minnet. Det kanske till och med är så gott att dina vänner kräver en repris.

14 Mar 2023