Ha det bäst!

Hälsa och sund livsstil för alla

Hitta sommarkänslan med solarium i Västerås

Med solarium i Västerås får man lätt solkyssta ben och en bra dos av D-vitamin på köpet. Humöret blir på topp och välbefinnandet ökar i både kropp och själ.

Att må bra är det viktigaste, men inte alltid det lättaste här i livet. Anledningarna till att man exempelvis blir deprimerad och mår psykiskt dåligt är lika många som det finns människor. Oavsett hur djupt nere man är, kan man alltid försöka hitta små glädjeämnen som ökar välmåendet. Det kan vara att solen lyser, en kopp kaffe eller ett samtal med en vän.

För en del kan måendet bero på mängden D-vitamin i kroppen. Sanningen är ju att vi i de nordiska länderna har ganska dålig utdelning av solens naturliga D-vitamin. Framförallt under höst-, vinter- och vårmånaderna. Förutom att solen ofta lyser med sin frånvaro så är det så kallt att även lagren med kläder gör att solen inte kommer åt huden.

Solarium för egentid och solkyssta ben

Då får man försöka lösa problemen på egen hand. Ett tips i jakten på D-vitamin är att beställa en tid på ett solarium i Västerås. Att få lägga sig i solariet en stund och bara slappna av och få en stund egentid är ljuvligt.

Känner man sig exempelvis vinterglåmig så blir solariet också en boost för utseendet. Det kan ta några gånger innan man själv märker det eftersom det går lite successivt. Och visst blir man lite gladare när man ser sig själv i spegeln med lite naturlig färg i ansiktet.

15 May 2022