Ha det bäst!

Hälsa och sund livsstil för alla

Invisalign – lätt att få vackra tänder i Malmö

Ingen ska behöva vara besvärad över hur tänderna ser ut när det är så lätt att få en vacker tandrad. I Malmö kan man få Invisalign, det osynliga sättet att räta upp och skapa jämna fina tänder.

Antingen kan man köpa en ny soffa eller så kan man ta hand om sig själv. Ett sätt att ta hand om sig är att ge sig den där jämna, vackra tandraden som man alltid önskat.

Soffan använder man kanske ett par timmar varje dag, men sina tänder har man med sig dygnet runt. Varje gång man ler eller ser sig i spegeln kan man glädjas åt att man investerade i sina tänder.

Med modern teknik är det enkelt att justera tänderna i munnen. Metoden kallas Invisalign och är en osynlig tandställning. Vill man prova metoden så finns det kliniker som framgångsrikt arbetar med invisalign i Malmö.

Har man tröttnat på sneda tänder kontaktar man en klinik som arbetar med Invisalign

Före behandlingen kan man med digital teknik se hur resultatet kommer att bli och man bestämmer enkelt vad man vill ändra med Invisalign. Metoden går ut på att en osynlig skena sätts på tänderna.

Skenan tar man bort när man äter och borstar tänderna. Annars sitter den på dygnet runt. Varannan vecka byts skenan ut allt eftersom tänderna hittat en ny plats. Till slut har man nått målet och då behöver man inte skenan längre.

Det är enkelt att kontakta kliniken som arbetar med Invisalign, de har öppet 365 dagar om

17 Feb 2022