Ha det bäst!

Hälsa och sund livsstil för alla

När det behövs förändring finns det parterapi i Stockholm

Om det låst sig och man inte kommer loss i sin vardag och i sitt förhållande behöver det inte betyda att allt är över, man kan utforska sig själv och den relation man har med parterapi i Stockholm.

Hur vardagen ser ut hemma påverkar mycket hur man mår. Hemmet och de nära relationerna är det som ger kraft, mening och glädje i livet. Man vill vara lycklig men om man inte är det utan känner sig missförstådd och tom kan det vara dags att ta tag i saken. Lyckan kommer och lyckan går. Lycka är inget tillstånd utan något man får glimtar av lite då och då. Även om man inte kan vara lycklig jämt så är det bra om man kan känna sig trygg och harmonisk och det behöver inte vara så svårt.

När missförstånd och stress får relationen att tappa innehåll kan parterapi hjälpa

Man tyckte så mycket om varandra och ville skapa ett liv ihop men när vardagens slit kom in förlorade man känslan. Man hinner kanske inte säga de där uppskattande orden och man får inte höra dem heller. Då kommer det grå och ledsna in och man kanske börjar tro att det är något fel på den andre eller på en själv. Parterapi innebär att man tillsammans med en kunnig medmänniska tar ett steg tillbaka och ser på sig själv, relationen och den andra igen. Med en utomståendes hjälp kan det gå att se med nya ögon och kanske hitta tillbaka till varandra eller låta varandra gå.

9 Nov 2021