Ha det bäst!

Hälsa och sund livsstil för alla

Unna dig en bra frisör i Åkersberga

Det finns många sätt att må bra. Ett kan vara att bli fin i håret hos en duktig frisör. I Åkersberga hittar du kvalitet till ett bra pris.

Visst vill vi alla vara fina i håret. Även till vardags mår vi bra om vi ser oss i spegeln och håret ligger som det ska. När det är fest jobbar vi i dagar för att håret ska se perfekt ut, och om håret inte vill vara med när det är festdag är det lätt att paniken sprider sig. Därför är ett besök hos en frisör ett typiskt exempel på en kostnad man absolut ska unna sig då och då.

Det finns otroligt många frisörer i Storstockholm. De flesta håller en hygglig nivå, men det finns en del som sticker ut genom att klippa lite friare, lite modernare och lite mer spännande än andra. Dessa frisörer kan man hitta i innerstan, men också på platser betydligt längre ut i länet. Som i Åkersberga till exempel.

Kvinna med långt hår som blåser i vinden

Skönheten kommer både inifrån och utifrån

Välbefinnande är inte bara fysiskt. Mycket av vårt mående sitter även i huvudet, och att känna sig nöjd med sitt utseende är viktigt för de flesta människor. Därför lägger många också ner en hel del pengar på sitt utseende.

För det mesta känns det motiverat att lägga en slant varje månad på skönhetsprodukter, behandlingar på salong och så vidare men för en del människor, och här talar vi nog framför allt om kvinnor, kan de upplevda kraven på skönhet parat med dåligt självförtroende göra att man ägnar alldeles för mycket tid och pengar på sitt utseende, utan att det egentligen får en att må bättre. Snarare tvärtom. Att aldrig vara nöjd med hur man ser ut kan till slut göra en människa mycket olycklig.

Prova en frisör i Åkersberga

Att då och då unna sig ett besök hos en riktigt duktig frisör tycker vi är ett alldeles utmärkt sätt att spendera pengar på skönhet. I Storstockholm finns många exklusiva och duktiga frisörer och medan många visserligen tar en bra slant för en klippning så tycker nog de flesta att det är värt det.

Ett bra sätt att komma lite billigare undan utan att tumma på kvaliteten är att söka sig lite utanför innerstan och närförorterna. I till exempel Åkersberga i norra delen av länet hittar du lätt en utmärkt frisör som tar lite mindre per klippning. Till Åkersberga tar man sig lätt med Roslagsbanan från Östra Station, vilket i sig är en trevlig upplevelse. Att sedan få en riktigt proffsig klippning till ett pris som är bra mycket lägre än inne i stan är något som definitivt gör resan väl värd.

3 Jan 2020